ESPERANZO SEA

Esperanzo Bitki Besleme Ürünleri

ORGANIK KAYNAKLI ÜRÜNLER

SIVI DENIZ YOSUNU

GARANTI EDILEN IÇERIK %W/W

Organik Madde

6

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

2

Alginik Asit

0,3

Giberallik Asit

15 ppm

Maksimum EC

2,1 dS/m

pH Araligi

6-8

 

UYGULAMA ALANI, SEKLI, ZAMANI ve MIKTARI


BITKI ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA ve YAGMURLAMA SULAMA ILE UYGULAMA

Açik Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlican, Salatalik, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.)

200-300 mI/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlican, Salatalik, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. )

200-300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.)

250-300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Seftali, Kayisi Vb.)

250-300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Narenciye Ve Zeytin Agaçlari

250-300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Kesme Çiçekçilik

50-100 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Baglarda (Çilek, Üzüm Vb.)

200 - 300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrasi 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Endüstri Bitkileri (Ayçiçegi, Pamuk, Misir, Seker Pancari, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.)

300 mI/da

4 – 6 yaprakli döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

4-6 yaprakli döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama

Tahillarda (Bugday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Tritikale)

250-300 mI/100 lt su

Kardeslenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile

0,5-1 L/da

Kardeslenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile

Yesil Alanlar (Yonca, Fig, Korunga vb.)

200-300 mI/100 lt su

4 – 6 yaprakli döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

4-6 yaprakli döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek Vb.)

200-300 mI/100 lt su

4 – 6 yaprakli döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

4-6 yaprakli döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama


FIRMA BEYANI

Imalatçi firma, tavsiyelerine uyularak kullanildiginda ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatali kullanim ve karisimlardan dolayi dogabilecek olumsuzluklar firmanin garantisi disindadir. Hatali kullanim ve depolama sartlarindan kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalintilar, etkili olmayis ve vs.) kullanicinin sorumlulugundadir.

ÇÖZÜNÜRLÜGÜ: Suda, tavsiye edilen konsantrasyonlar da çözünür ve hiçbir sekilde çökmez ve kalinti birakmaz.

DEPOLAMA SARTLARI

Orijinal ambalajinda normal sartlar altinda (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt günes isigina maruz birakmayiniz. Normal sartlarda en az 3 yil süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sicakligi + 5 ila + 40 0C derece arasinda olmalidir.

UYARILAR

* Çocuklardan ve gidalardan uzak tutunuz.
* Asla uygun doz oranlarini asmayiniz ve sadece gerekli olan yerlerde kullaniniz.
* Gübreleme esnasinda maske, eldiven ve gözlük kullaniniz.
* Göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz temasi halinde bol su ile yikayiniz.
* Kullanilmis olan bos ambalajlari baska amaçlarla kullanmayip imha ediniz.
* Toprak ve/veya yaprak analizi yaptirilarak gübre kullanilmasi tavsiye edilir.



LISANS NO: 3446 TESCIL NO: PARTI/SERI NO:

ÜRETIM TARIHI: SON KULLANMA TARIHI: Üretim tarihinden itibaren üç yildir

NET AGIRLIK: 0,25 L-0,4 L-0,5 L-1 L-2 L-3 L-4 L-5 L-10 -15 L-20 L-25 L-30 L-35 L-40 L-45 L

ÜRETICI FIRMA

E5 TARIM ÜRÜNLERI TOHUMCULUK SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

Adres: FEVZIÇAKMAK MAH. 10576. SK. A BLOK 11A KARATAY/ KONYA

Tel: 0533 235 4205
www.e5tarim.com.tr

TAAHHÜT

Piyasaya sunacagimiz ürünün içerigi etiket bilgileri ile tescil belgesindeki degerlerin aynisi olacagini taahhüt eder, aksinin ispati halinde 7223 sayili kanuna göre hakkimizda yapilacak cezai islemleri kabul ederiz.

Diğer Ürünleri