ESPERANZO SEA

Esperanzo Bitki Besleme Ürünleri

ORGANİK KAYNAKLI ÜRÜNLER

SIVI DENİZ YOSUNU

GARANTİ EDİLEN İÇERİK %W/W

Organik Madde

6

Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)

2

Alginik Asit

0,3

Giberallik Asit

15 ppm

Maksimum EC

2,1 dS/m

pH Aralığı

6-8

 

UYGULAMA ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI


BİTKİ ADI

YAPRAKTAN UYGULAMA

DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA

Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.)

200-300 mI/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. )

200-300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.)

250-300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.)

250-300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Narenciye Ve Zeytin Ağaçları

250-300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Kesme Çiçekçilik

50-100 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb.)

200 - 300 mI/100 lt su

Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse

0,5-1 L/da

Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Çay Vb.)

300 mI/da

4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama

Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Tritikale)

250-300 mI/100 lt su

Kardeşlenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile

0,5-1 L/da

Kardeşlenme döneminden itibaren 7-10 gün ara ile

Yeşil Alanlar (Yonca, Fiğ, Korunga vb.)

200-300 mI/100 lt su

4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama

Baklagiller (Fasulye, Nohut, Mercimek Vb.)

200-300 mI/100 lt su

4 – 6 yapraklı döneminden itibaren 7 – 10 gün ara ile 2 – 3 uygulama

0,5-1 L/da

4-6 yapraklı döneminden itibaren 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama


FİRMA BEYANI

İmalatçı firma, tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımlardan dolayı doğabilecek olumsuzluklar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar (toksitite, kalıntılar, etkili olmayış ve vs.) kullanıcının sorumluluğundadır.

ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ: Suda, tavsiye edilen konsantrasyonlar da çözünür ve hiçbir şekilde çökmez ve kalıntı bırakmaz.

DEPOLAMA ŞARTLARI

Orijinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklığı + 5 ila + 40 0C derece arasında olmalıdır.

UYARILAR

* Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz.
* Asla uygun doz oranlarını aşmayınız ve sadece gerekli olan yerlerde kullanınız.
* Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
* Göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz teması halinde bol su ile yıkayınız.
* Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.
* Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.



LİSANS NO: 3446 TESCİL NO: PARTİ/SERİ NO:

ÜRETİM TARİHİ: SON KULLANMA TARİHİ: Üretim tarihinden itibaren üç yıldır

NET AĞIRLIK: 0,25 L-0,4 L-0,5 L-1 L-2 L-3 L-4 L-5 L-10 -15 L-20 L-25 L-30 L-35 L-40 L-45 L

ÜRETİCİ FİRMA

E5 TARIM ÜRÜNLERİ TOHUMCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres: FEVZIÇAKMAK MAH. 10576. SK. A BLOK 11A KARATAY/ KONYA

Tel: 0533 235 4205
www.e5tarim.com.tr

TAAHHÜT

Piyasaya sunacağımız ürünün içeriği etiket bilgileri ile tescil belgesindeki değerlerin aynısı olacağını taahhüt eder, aksinin ispatı halinde 7223 sayılı kanuna göre hakkımızda yapılacak cezai işlemleri kabul ederiz.

Diğer Ürünleri