E5 Tarım Web Sitesine Hoşgeldiniz
-
-
Pzt - Cmt 8:00 - 18:30, Pazar - KAPALI
İndirme Merkezi
E-KatalogBizi Arayın
0 533 235 42 05E5 Tarım Web Sitesine Hoşgeldiniz
Pzt - Cmt 8:00 - 18:30, Pazar - KAPALI
İndirme Merkezi
E-KatalogBizi Arayın
0 533 235 42 05EC FERTILIZER
NP GÜBRE ÇÖZELTİSİ
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | W/W |
Toplam Azot(N) | %6 |
Üre Azotu (NH2-N) | %6 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %12 |
UYGULAMA ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
BİTKİ ADI |
YAPRAKTAN UYGULAMA |
DAMLAMA SULAMA ve YAĞMURLAMA SULAMA İLE UYGULAMA |
Açık Alan Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vs.) |
50-100 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Sera Sebzelerinde (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Vb. ) |
50-100 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Y. Çekirdekli Meyveler (Elma, Armut Vb.) |
50-100 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
S. Çekirdekli Meyveler (Kiraz, Erik, Şeftali, Kayısı Vb.) |
50-100 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Narenciye Ve Zeytin Ağaçları |
50-100 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Kesme Çiçekçilik |
50-100 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve sonrası |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Bağlarda (Çilek, Üzüm Vb..) |
50-100 mI/100 lt Petal yaprak dönemi öncesi ve eksiklik devam ederse |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi ilk sulama ile beraber |
Endüstri Bitkileri (Ayçiçeği, Pamuk, Mısır, Şeker Pancarı, Patates, Tütün, Soya, Kolza, Vb.) |
50-100 mI/100 lt 6-8 yaprak döneminde |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Tahıllarda (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
50-100 mI/100 lt kardeşlenme döneminde |
0.5 – 1 lt/da Petal yaprak dönemi öncesi |
Yeşil Alanlar (Yonca, Fiğ, Korunga, Çay vb.) |
50-100 mI/100 lt 6-8 yaprak döneminde |
0.5 – 1 lt/da 6-8 yaprak döneminde |
Baklagiller (Fasulye, Nohut, Vb.) |
50-100 mI/100 lt 6-8 yaprak döneminde ve petal yaprak dönemi öncesi |
0.5 – 1 lt/da 6-8 yaprak döneminde |
FİRMA BEYANI
İmalatçı firma tavsiyelerine uyularak kullanıldığında ürünün kalitesini garanti eder. Ancak hatalı kullanım ve karışımlardan doğabilecek olumsuzlar firmanın garantisi dışındadır. Hatalı kullanım ve depolama şartlarından kaynaklanabilecek sorunlar kullanıcının (toksitite, kalıntılar, etkili olmayış ve vs.) sorumluluğundadır.
ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ
Suda, tavsiye edilen konsantrasyonlar da çözünür ve hiçbir şekilde çökmez ve kalıntı bırakmaz.
DEPOLAMA ŞARTLARI
Orijinal ambalajında normal şartlar altında (serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz. Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız. Normal şartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder. Depolama sıcaklığı +5 ile + 45 0C derece arasında olmalıdır.
UYARILAR:
*Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. *Gübreleme esnasında maske, eldiven ve gözlük kullanınız.
*Göz, yüz ve deri ile temas ettirmeyiniz, teması halinde bol su ile yıkayınız.
*Kullanılmış olan boş ambalajları başka amaçlarla kullanmayıp imha ediniz.
*Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak gübre kullanılması tavsiye edilir.
TAHRIŞ EDİCİDİR
Lisans No:5484 Tescil No: Parti ve Seri No :
İmal Tarihi: Son kullanma Tarihi: Üretim tarihinden itibaren üç yıldır.
Net Hacim: 0.25-0.40-0.50-1-2-2.5-3-4-5-10-15-20-25-30-35-40-45 Lt
ÜRETİCİ FİRMA: E5 TARIM ÜRÜNLERİ TOHUMCULUK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Adres: FEVZIÇAKMAK MAH. 10576. SK. A BLOK 11A KARATAY/ KONYA
Tel: 0533 235 4205
www.e5tarim.com.tr
TAAHHÜT
Piyasaya sunacağımız ürünün içeriği etiket bilgileri ile tescil belgesindeki değerlerin aynısı olacağını taahhüt eder, aksinin ispatı halinde 7223 sayılı kanuna göre hakkımızda yapılacak cezai işlemleri kabul ederiz.